En Riktigt Uppfriskande Sommardrink: Cold Brew & Apelsinjuice

En Riktigt Uppfriskande Sommardrink: Cold Brew & Apelsinjuice

Jun 27, 2024

Sommaren är här och vad är bättre än att njuta av en svalkande och uppfriskande drink på en solig dag? Vi har ett fantastiskt recept som kombinerar det bästa av två världar – vårt utsökta Cold Brew-kaffe och den friska smaken av apelsinjuice. Det här är en drink som både överraskar och förtjusar dina smaklökar. Låt oss dyka in i hur du kan göra denna läckra dryck hemma!


Vad du behöver:
- 1 kopp Lassgård Cold Brew-kaffe
- 1 kopp färskpressad apelsinjuice
- Isbitar
- Apelsinskivor för dekoration (valfritt)
- Myntablad för dekoration (valfritt)

 Så här gör du:

1. Förbered Cold Brew: Om du inte redan har kallbryggt kaffe i kylskåpet, börja med att brygga en sats. Använd vårt högkvalitativa Lassgård Cold Brew-kaffebönor. Grovmal bönorna och blanda med kallt vatten i ett förhållande av 1:4. Låt det dra i kylen i 12-24 timmar och sila sedan bort kaffesumpen. Voilà, ditt Cold Brew är klart!


2. Blanda Drinken: Ta ett stort glas och fyll det med isbitar. Häll i en lika stor mängd kallbryggt kaffe och färskpressad apelsinjuice. För en extra fräsch touch, lägg till några apelsinskivor och ett par myntablad.3. Rör om och Njut: Rör om försiktigt med en sked för att blanda smakerna. Sätt dig ner, ta en klunk och låt den härliga kombinationen av kaffe och apelsinjuice svalka dig i sommarvärmen.Tips:
- För en sötare variant kan du tillsätta en skvätt honung eller agavesirap.
- Experimentera med proportionerna för att hitta din perfekta balans mellan kaffe och juice.
- Lägg till en liten nypa kanel för en extra smakdimension.
Så nästa gång du vill imponera på dina vänner med något nytt och spännande, prova vårt recept på Cold Brew & Apelsinjuice. Det är enkelt att göra, läskande gott och ett bevis på att fantastiska smaker kan uppstå från oväntade kombinationer.

Glad sommar från oss på Lassgård Kaffes!

Comments (0)

There are no comments for this article. Be the first one to leave a message!

Leave a comment