Välkommen till Lassgård Studio

Lyssna på våra senaste avsnitt.

Our Podcast

#51 "Tror du att du har en egen, fri vilja?"

Our podcast

#50. Vem trodde att The Nanny skulle slåss mot The Terminator?

#49 Det är inne att bo i Medellin!

Speciella gäster

Från vår podcast
Nooshi Dadgostar
Introducing

Nooshi Dadgostar

Nooshi Dadgostar partiledare för Sveriges fjärde största parti, Vänsterpartiet.Vi har aldrig sett eller hört Nooshi i ett samtal som detta förut! Nooshi delar med sig av lite inside information om vad som egentligen pågår i riksdagen och regeringen just nu, samt hur Sverige har blivit Erdogans gisslan i NATO frågan.
Rolf Lassgård
Introducing

Rolf Lassgård

Vi får familjebesök i podcasten! Pappa & svärfar Rolf gästar.Vi pratar om mötet med Tom Hanks och hans hyllningar till Rolf. Vi pratar också om passion, Rolfs tidiga karriär, kändisskap, varför han spelar för livet, tacksamhet, drömmar och USA.
Tobias Hübinette
Introducing

Tobias Hübinette

Tobias är en modig sanningssägare och en röst som är otroligt viktig i dessa tider. I veckans avsnitt förklarar han varför begreppet "ras" är så viktigt och hur det kommer sig att, ur ett forskarperspektiv, Sverige befinner sig i det politiska läge som det gör just nu.
Görel Fred
Introducing

Görel Fred

Har du försonats med din barndom? Hur är det med dina föräldrar då, har du försonats med dem?I veckans avsnitt gästas vi av Görel Fred, psykoterapeut, författare och föreläsare som har skrivit en bok om detta ämne. Vi djupdyker med Görel ner i varför man ska försonas med sin barndom och hur livet kan bli om man faktiskt gör det. Hanne & David delar med sig av sina egna resor och kommer tillsammans med Görel in på ämnet Syskon och syskonrelationer. Hur är din relation till dina syskon och varför vill Görel skriva en bok om det här ämnet och intervjua Hanne och David.Görel delar också med sig av ovärderliga tips kring hur du kan påbörja din resa till ett bättre liv utan att gå i terapi.
Abbe Hassan
Introducing

Abbe Hassan

Abbe Hassan berättar öppenhjärtligt om arbetet med långfilmen Exodus där han debuterar som långfilmsregissör. En personlig film som handlar om hans egna erfarenheter.Vi pratar också om de teman som Abbe gärna lyfter i sina filmer, det är frågor om utanförskap, jämlikhet och mångfald. Abbe berättar om vad han vill förändra i den svenska filmindustrin.
Vera Herngren
Introducing

Vera Herngren

De har en sak gemensamt, Hanne och Vera har båda vuxit upp som döttrar till två av Sveriges mest kända profiler i filmbranschen och valt att gå liknande väg som sina pappor. Nu möts de äntligen i en podcast.Vera Herngren, aktuell med tv-serien ”Leva life” på Viaplay & säsong 2 av tv-serien ”Likea” gästar Hanne och David Lassgård i podcasten Lassgård Studio, avsnitt #38. Vera Herngren - The Voice Of A Generation”.
Filip Berg
Introducing

Filip Berg

Släpps fredag 24/3!I ett öppet och personligt samtal med skådespelaren Filip Berg får vi träffa mannen som de flesta svenskar idag känner igen. Filip berättar om vad han längtar efter och varför han inte berättade för Peter Haber att han skulle spela Rudolf i serien om Sune.
Simon Kyaga
Introducing

Simon Kyaga

Simon Kyaga, psykiatriker, kreativitetsforskare och författare.Hösten 2022 släpptes Simon Kyaga och Jonas Mattssons bok "Ekvilibrium - om sambandet mellan kreativitet och galenskap".Boken bygger på den senaste forskningen på kreativitetsområdet och det är revolutionerande resultat som Simon presenterar.De har upptäckt ett starkt samband mellan kreativitet och psykisk ohälsa.
Nikita Uggla
Introducing

Nikita Uggla

Nikita Uggla blev internationell superstar över en natt när hon hade en av huvudrollerna i Netflix-succén Young Royals som nu är aktuell med sin tredje säsong. Nikita berättar också om livet som singel i Stockholm, hur hon vill att en ordentlig dejt ska vara och hon lär Hanne & David vad den egentligen innebörden av "Slidea in i DM" är.
Nina medicina
Introducing

Nina medicina

I veckans avsnitt sitter vi ner med @ninamedicina, en svensk medicinkvinna med en fot i Sverige och en fot i Guatemala.Nina berättar om att gå från ett stressigt liv inom modebranschen i Shanghai och LA till att hitta sig själv, följa sitt hjärta och skapa en tillvaro utifrån det man älskar. Nina berättar om allt hon har lärt sig genom sina utbildningar om holistisk hälsa, breathwork, soundhealing och om cacao, denna superfood. Vad hon har lärt sig och hur hon erbjuder sin kunskap
Samuel Astor
Introducing

Samuel Astor

På länk mellan Södermalm och Österlen träffar vi skådespelaren Samuel Astor, som är en nära vän till familjen.Samuel berättar om sin resa från Folkteatern i Gävle, till filmduken, TV, Netflix och nu Dramaten. Om du som vi är Young Royal fans så känner du definitivt igen honom.Det blir ett ärligt och öppet samtal om hur en skådespelare blir till, att gå sin egna väg och att följa sitt hjärta. Precis som Hanne har han ett av sina ursprung i Gävle och sitt andra ursprung i Sri Lanka.I höst kan du se Samuel på Dramaten i pjäsen Arv.
Manuel concha
Introducing

Manuel concha

Vi sitter ner med Manuel Concha på länk mellan Stockholm och Medellín. Han är mannen bakom succéfilmen "Suedi". Det är filmen som bara efter några veckor på Viaplay hade miljontals visningar och Manuel förändrade demografin hos Viaplay med sin film. Men varför har samtalen från svenska filmbolag varit ett fåtal efter hans succé? Manuel tar med oss in i sin värld, där hans egna frågor om identitet alltid har funnits i hans konst - de filmer han har skapat. Vi är också otroligt nyfikna på Manuels tankar om det regeringsskifte som nyligen har ägt rum i Sverige, både utifrån hans yrke och privatliv. Tack för att du lyssnar!